Declaracions de Rodri, tècnic del Nàstic

Rodri demana paciència amb els fitxatges: «Cal tenir cautela i precaució»

Publicat dijous 11 de Gener de 2018 13:57
  • Nàstic
  • EsportsdelCamp.cat/Tarragona Ràdio

El tècnic grana fa un repàs de l'actualitat grana abans de visitar dissabte l'Almeria, parla de les possibles arribades d'Álvaro Vázquez o Dumitru i demana prudència amb Arzo, Matilla i Márquez

 

Rodri ha ofert aquest migdia una de les rodes de premsa més llargues de tota la temporada. El tècnic del Nàstic ha respost durant més de 22 minuts totes les qüestions, de forma directa o indirecte, sobre l'actualitat d'un equip que ja ha realitzat tres fitxatges i que buscarà dissabte a les 18.00 hores al camp de l'Almeria una victòria que permeti l'equip grana allunyar-se de la zona baixa de la classificació: «És una setmana d'il·lusió per intentar pujar llocs a la taula, a veure si ens estabilitzem a la zona mitjana i podem tenir un joc fluït, sense urgències i fer-ho a casa, que també ho desitgem».

 

El mercat, protagonista

Sobre la rabiosa actualitat del mercat de fitxatges, la Cadena SER d'Alcorcón situa el davanter Dumitru, de 26 anys, a l'equip nastiquer per reforçar l'atac esquerrà grana. A més, l'arribada d'Álvaro Vázquez sembla que s'anunciarà en les pròximes hores i que, com informa el Diari Més, Carlos Blanco marxarà cedit al Real Betis B mentre que l'acord entre el Badalona i el Nàstic per la cessió de Sandro Toscano s'ha trencat. Tot i no voler entrar en noms concrets, Rodri deixa clar que «la direcció esportiva sempre s'ha mogut bé en aquest mercat i ha portat jugadors importants. Jo només penso en Tete i la seva bona feina a Vallecas. Els que vinguin, quin sigui aquí estaré content de tenir-los».

 

Precisament sobre els fitxatges, Rodri va amb peus de plom per evitar ensurts amb Arzo, Matilla i Márquez: «Són gent de qualitat contrastada i que es poden adaptar ràpidament a una idea però venen sense competir de forma directa. Cal cautela i precaució. Amb Arzo no volem precipitar-nos, no l'hem notat que pugui fer grans esforços. Matilla acumula tres setmanes entrenant però el seu nivell físic és baix i cal augmentar-lo. I Javi Márquez ve sense poder competir i cal tenir cura».

 

A la recerca de la regularitat

Si hi ha quelcom que no té el Nàstic de Rodri és capacitat per mantenir una regularitat de puntuació. En els darrers vuit encontres, ha guanyat i perdut de forma alterna, sumant quatre victòries i quatre derrotes. Tot i que la regularitat de puntuació no és constant, sí que ho és a llarg termini: «Traiem el 50% dels punts, a llarg termini sí que hi ha regularitat de victòries i de punts. Si mires la categoria, pocs són els que poden guanyar dos o tres partits seguits. Estem sent irregulars com el 60% dels equips».

 

Tot i que l'equip se sent més còmode fora de Tarragona, Rodri voldria haver jugat contra l'Almeria al Nou Estadi i no novament lluny de la Budallera: «M'agradaria jugar el partit a casa. El millor que podríem fer és guanyar fora i demostrar-li a la gent que també podem fer-ho a casa. Anirem a Almeria amb un patró, una idea i un convenciment sabent que fora fem bons partits».

El tècnic barceloní del Nàstic ha tractat altres qüestions que escoltar en el reproductor de la part superior al text.