Rodri: «Si en algun lloc has de guanyar, és on està la teva afició»

Publicat dilluns 06 de Novembre de 2017 18:05
  • Nàstic
  • EsportsdelCamp.cat/Tarragona Ràdio

El tècnic del Nàstic analitza al Sempre Nàstic la victòria al José Zorrilla i té clar que el repte és fer-se forts al Nou Estadi

 

Rodri ja ha dirigit el Nàstic a Segona en nou ocasions amb un balanç de quatre victòries, dos empats i tres derrotes. En altres paraules, catorze punts de 27 possibles, quelcom més de la meitat. Aquests registres auguren una tranquil·la campanya a la categoria de plata del futbol estatal, fet que podria millorar-se si l'equip millora un aspecte clau: jugar al Nou Estadi. Els tarragonins ja han sumat vuit punts fora de casa, mentre que davant l'afició només han aconseguit set. Els deu gols marcats com a forà pels cinc anotats a la Budallera són un altre exemple que l'equip sembla funcionar millor sense l'al·lè del seu públic. Aquest factor és el que buscarà solucionar un Rodri, tècnic del Nàstic, que té clar que «si en algun lloc has de guanyar, és on està la teva afició», ha explicat aquest migdia al Sempre Nàstic.

 

El tècnic barceloní ha tingut paraules d'elogi per Maikel Mesa, nomenat millor jugador de la jornada per LaLiga: «Mesa està entenent que té un gran potencial, que tècnicament i físicament està molt ben dotat i sap que l'equip tindrà necessitats durant els partits i que ell s'haurà d'adaptar de segon punta, a la banda i mig del camp». A més, Rodri ha revelat que el treball de la setmana es va traduint en els encontres: «Els gols van ser d'una idea molt semblant a la que busquem, la jugada del primer gol està treballada». L'entrenador ha advertit del pròxim duel, diumenge a les 16.00 hores davant l'Oviedo. Després de golejar a Còrdova, l'equip va ensopegar contra l'Alcorcón i ara no es pot tornar a repetir: «El primer que no va estar bé vaig ser jo, vam estar molt tous i no vam competir bé».

 

Rodri ha tractat altres qüestions que pots veure en l'entrevista sencera del següent vídeo.