Rubén Llanos torna al CBT

Publicat dijous 01 de Agost de 2019 17:52
  • CBT
  • TarragonaDigital / Tarragona Ràdio

El conjunt dirigit per Berni Álvarez tanca la primera incorporació amb el retorn del jove i prometedor Rubén Llanos, jugador format al planter cebetista des d’infantil

 

Rubén Llanos torna a casa. El jove jugador de bàsquet tarragoní de 18 anys ha tancat el seu retorn al Club Bàsquet Tarragona i s’ha convertit en el primer fitxatge de la temporada 2019-2020 i el quart jugador confirmat de la plantilla que començarà la temporada el pròxim 22 de setembre. Llanos, format a la base de l’Ibersol CBTdes de l’etapa d’infantil fins al primer any de júnior, va abandonar la disciplina del Serrallo el passat estiu direcció a Montpellieur (França) per continuar els seus estudis després que el que ha estat fins ara el seu entrenador francès l’hagués observat en un torneig de bàsquet disputat a Barcelona.

 

Reforç fet a casa

Amb l’arribada de Llanos, el CBT reforça la posició de base-escolta. Després de competir durant una temporada en la màxima categoria sub18 del bàsquet francès, el tarragoní torna al Serrallo per ser «el més complet possible per ajudar el màxim a l’equip, aportar en tots els aspectes del joc», ha assegurat el mateix Llanos. El club, que defineix l’esportista com un «jugador molt intens, tant en atac com en defensa», també dona a conèixer més paraules del nou reforç blau: «Tornar al CBT i al primer equip tot el que el club m’ha ensenyat des de petit».

 

El base-escolta afirma tornar al club «amb molta motivació i amb molta il·lusió. Després d’un any fora tenia clar que volia tornar a Tarragona pel bàsquet i volia fer-ho al CBT. Tinc moltes ganes de començar la temporada i fer-ho bé». L’arribada de Rubén Llanos es converteix en la quarta cara de l’equip per a la campanya 2019-2020 després de les renovacions de Dani i David Fernández i Dani Tugores. S'esperen més novetats en els pròxims dies abans de l'inici de la pretemporada a mitjans d'agost.