Rubén Pérez torna a la Cultural Torreforta

Publicat dijous 18 de Juny de 2020 08:00
  • Esports
  • Jordi Blanch / Joan A. Pérez


Rubén Pérez

Rubén Pérez

És la incorporació més mediàtica dels de ponent que ja tenen la plantilla gairebé tancada.

Arriba en la que serà segona etapa amb molta il·lusió i tot recordant que quan va fitxar per primer cop es va aconseguir l'ascens a la Segona Catalana. El jugador espera que es torni a donar aquesta situació.

En declaracions a Tarragona Ràdio l’exporter del Nàstic de l’ascens a primera divisió, es mostra ambiciós per tornar a la Cultural i conti nuar aquesta etapa que ja fa alguns anys va encetar al futbol amateur però com a jugador de camp. Rubén, diu que a Torreforta s'està formant un equip competitiu i amb ganes de repetir èxits del passat. Un Rubèn Pérez que arriba de la mà de Gregorio Navàs amb qui ha coincidit enguany i que l'ha convençut pel nou projecte que s'engega a l'històric club tarragoní.

El futbolista va passar aquest passat dilluns per les instal·lacions esportives on va poder parlar amb el president i propi tècnic. Rubén Pérez iniciarà el curs ja havent complert quaranta anys, diu que se sent il·lusionat i amb ganes de seguir jugant al futbol.

En l’anterior etapa que va jugar al Torreforta, RubènPérez i en la posició de central, va ser dels principals protagonistes. Ho va jugant tot i va ser dels futbolistes que va marcar més gols.