Rubén Viñuales (Cs), obert a negociar els pressupostos de 2020

Publicat dilluns 17 de Juny de 2019 12:05
  • Tarragona Ràdio
  • Tere Ortega

El líder de Ciutadans, Rubén Viñuales, ha encetat el cicle d’entrevistes de Tarragona Ràdio als portaveus municipals després de la constitució dissabte del nou Saló de Plens.

Viñuales s’obre a negociar els pressupostos de l’ajuntament de 2020, però ja avisa que serà difícil arribar a un acord amb un govern d’ERC amb els Comuns i la CUP.

Viñuales assegura que Cs es convertirà en l’única oposició real a l’ajuntament amb un PSC ‘noquejat’ i un Josep Fèlix Ballesteros, absent, i un PP ‘residual’.

El portaveu de Ciutadans diu que donen 100 dies de cortesia al nou govern però ja entreveu que l’actuació serà preocupant. Tem que doni l’esquena a les necessitats reals dels tarragonins i que només es parli del ‘monotema’ de Catalunya.

Rebutja que l’ajuntament estigui al servei del ‘procés’.

Viñuales assegura que s’ha llegit els acords de govern i que troba a faltar que es parli més dels barris. Diu que ERC i Pau Ricomà saben que els seus vots provenen majoritàriament del centre de la ciutat i es mostra preocupat perquè oblidi les necessitats de la perifèria.

El portaveu de Ciutadans proposa la fusió de totes les empreses municipals en un únic consell d’administració i una única gerència.