S'accelera l' operació sortida al Nàstic

Publicat dimecres 11 de Juliol de 2018 08:45
  • Esports
  • Joan Andreu Pérez

 En les últimes hores el club ha anunciat la desvinculació dels futbolistes, Alberto Varo, el davanter Dongou.( tots dos marxaran al Lugo) mentre també se li ha rescindit contracte a Carlos Blanco. El cas més especial és del porter tarragoní.

L'entitat grana, després d'escoltar la voluntat d'Alberto Varo va acordar amb el porter finalitzar la seva relació contractual.

El jugador aquest 30 de juny va finalitzar la seva cessió al FC Barcelona ‘B’. Cal recordar que Varo va debutar a la categoria de plata del futbol nacional vestint la samarreta del Nàstic, la temporada 2015-2016 i en aquestes últimes dues temporades ha jugat diversos partits amb el filial blaugrana a la Segona Divisió ‘B’ i a LaLiga 1|2|3.

un altre jugador que podria sortir és ,Tere Morente.

El futbolista de l' equip Javi Marquez creu basiques les carregues de treball d' aquesta pre- temporada per afrontar de la millor forma l' arrencada a la competició

Mentrestant els granes viuen aquest dimecres la tercera jornada de feina, avui sense doble sessió . En el vestidor es volen preparar bé i sobre tot tenir un bon inici a la lliga, cosa que no s' ha donat a les darreres temporades