Salut confirma 78 positius nous de coronavirus a la demarcació

Publicat dijous 30 de Juliol de 2020 21:34
  • Tarragona Ràdio

El Departament de Salut ha confirmat 78 nous positius en coronavirus a la demarcació. Són 53 al Camp de Tarragona i 25 a les Terres de l'Ebre. Des de l'inici de la pandèmia, s'han registrat 3.166 positius acumulats. D’aquests, 2.589 són al Camp i 577 a l'Ebre. No hi ha hagut defuncions en les darreres 24 hores. Es mantenen les 400 morts a Tarragona i les 51 a l’Ebre.

Brot a Vila-seca

Salut està fent un cribratge preventiu a prop de 800 persones al barri de la Plana de Vila-seca per tal de detectar possibles positius de covid-19 en aquest nucli, on es concentra un brot amb una quinzena de casos sorgit de l'àmbit familiar. Les proves PCR es fan al consultori mèdic de la Plana amb cita prèvia i està previst que s'enllesteixin divendres.

El 21 de juliol Salut va confirmar aquest brot amb cinc casos inicials, però dimarts passat la xifra ja s'enfilava als quinze -un dels quals hospitalitzat- i hi havia 44 contactes en seguiment. A més, els 25 casos positius al municipi des de mitjan juliol han portat l'Ajuntament de Vila-seca a cancel·lar la festa major d'estiu per minimitzar riscos.