Salut explicarà a la tardor els detalls del projecte de nou hospital Joan XXIII

Publicat dijous 09 de Agost de 2018 12:44
  • Laura Casas
  • Joan XXIII

Salut explicarà a la tardor els detalls del projecte de nou hospital Joan XXIII. Serà al setembre o a l’octubre, amb una visita de la consellera Alba Vergés. Ho ha avançat el delegat del Govern a Tarragona, Òscar Peris, en una entrevista a Tarragona Ràdio.

Peris ha destacat que aquesta serà una de les grans prioritats de la nova legislatura, del que ell anomena «represa» després de l’aplicació de l’article 155 i que, entre d’altres coses, va comportar el cessament dels delegats territorials.

El delegat ha tret pit de la gestió feta per l’últim executiu, amb la consecució de temes cabdals com la posada en marxa de la UCI pediàtrica al Joan XXIII, l’ampliació d’hemodinàmica o els nous quiròfans. Peris afirma que defensar la sanitat pública és una prioritat per a tothom i que ells ho demostren amb fets.

Un delegat del Govern a Tarragona que celebra que la Generalitat ja hagi enllestit els tràmits per poder tirar endavant les bonificacions per desviar els camions de l’N-340 a l’AP-7. Lamenta la lentitud amb què treballa l’Estat però espera que la mesura es pugui aplicar al més aviat possible.