Salut reconeix la investigadora i doctora Carme Ferré amb la medalla Josep Trueta al mèrit sanitari

Publicat dijous 05 de Desembre de 2019 09:56
  • Tarragona Ràdio

El Departament de Salut del Govern de la Generalitat ha reconegut Carme Ferré Grau amb la medalla Josep Trueta al mèrit sanitari. El premi distingeix 18 professionals i 5 entitats que, per la seva tasca i trajectòria, han contribuït de forma significativa a l’avenç i la millora de l’àmbit de la salut.

Ferré és professora i investigadora del Departament d’Infermeria de la URV, doctora en Infermeria i Salut per la Universitat Rovira i Virgili, psicòloga i doctora en ciències socials. Va ser impulsora del primer doctorat amb la denominació en ciències de la infermeria de la universitat pública, en el marc del qual s’han presentat més d’una seixantena de tesis d’infermeria.

Va ser consellera delegada de l’Àrea de Benestar i Ensenyament de l’Ajuntament de Tarragona del 1999 al 2004, i presidenta de l’Institut Municipal de Serveis Socials de Tarragona del 1999 al 2004. Actualment és directora del Grup de Recerca en Infermeria Avançada i membre del Consell d’Administració de Gestió i Prestació de Serveis de Salut.