Sandra Ramos: 'La gratuïtat de l'autobús té ara més sentit que mai'

Publicat divendres 16 de Octubre de 2020 12:47
  • Tere Ortega
  • Tarragona Ràdio

La portaveu municipal socialista, Sandra Ramos, lamenta que el Govern encara no hagi iniciat converses amb el grup majoritari a l’oposició per obrir les negociacions dels pressupostos. En l’entrevista de portaveus de Tarragona Ràdio, Ramos ha assegurat que ja es va tard si es volen aprovar uns comptes de 2021 al desembre.

La consellera del PSC considera que ara és el moment d’incorporar la gratuïtat del bitllet dels autobusos municipals. Ramos diu que és una bona mesura per pal·liar els greus efectes econòmics derivats de la pandèmia. Destaca que no fer pagar el bitllet té ara més sentit que mai.

Ramos insisteix en dir que l’alcalde es va precipitar quan va anunciar que se suspenien les activitats culturals i escèniques als teatres i equipaments municipals. No entén que s’hagi posat el focus en la cultura quan s’ha dit de manera reiterada que era segura.

Sobre el tancament de bars i restaurants, Sandra Ramos pensa que no s’han explorat altres vies menys dràstiques com el funcionament en franges horàries. Recorda que la majoria de locals han invertit en mesures de seguretat i les han respectat i fet respectar.

Critica que, en canvi, l’administració catalana no ha reforçat els CAP per una segona onada de coronavirus, no ha invertit en desplegar rastrejadors ni en proves PCR.