Sandro es confirma com la primera sortida

Publicat divendres 29 de Desembre de 2017 17:54
  • Nàstic
  • EsportsdelCamp.cat/Tarragona Ràdio

El migcampista grana és el primer jugador a abandonar la disciplina del Nàstic per incorporar-se al Badalona en qualitat de cedit fins al 30 de juny

La primera sortida del Nàstic en el mercat de fitxatges hivernal s'ha confirmat. Sandro Toscano ja no s'incorporarà als entrenaments dissabte en el retorn de l'equip de Rodri a la feina. El migcampista grana, amb passat al futbol base nastiquer, ha estat cedit al Badalona del grup tercer de Segona Divisió B.

 

El jugador amb orígens italians era el principal candidat a marxar de l'equip després del seu nul protagonisme al primer equip del Nàstic. Després de 22 partits oficials disputats, Toscano havia quedat fora de la convocatòria en divuit ocasions. Sense debutar a la lliga, només s'ha pogut vestir de curt en els dos partits de Copa Catalunya jugant 153 minuts, registre que se sumava al protagonisme durant la pretemporada on només va competir 162 minuts.

 

Ara, al Badalona, Toscano buscarà tornar a gaudir del futbol per intentar ajudar un equip que es troba a l'onzena plaça de la categoria amb 24 punts. El migcampista grana, amb contracte fins al juny del 2019 amb opció de renovació de dues temporades més, tornarà a Tarragona el pròxim 30 de juny per intentar fer-se un forat a l'equip de la campanya 2018-2019.