Sant Pere i Sant Pau i la Móra tindran Parcs Saludables

Publicat dilluns 12 de Març de 2018 12:04
  • Tarragona Ràdio
  • Tere Ortega

L’àrea municipal d’esports projecta altres dos Parcs Saludables a la ciutat de Tarragona. S’ubicaran a Sant Pere i Sant Pau i a la Urbanització de la Móra, amb l’objectiu de facilitar l’exercici físic a les persones que practiquen esport a l’aire lliure i, en especial, a la gent gran que prefereix aquesta opció a la d’anar al gimnàs.

Amb una inversió de 18 mil euros, els nous parcs disposaran de set elements o aparells dissenyats per al manteniment de l’estat físic d’aquells que els utilitzin.

El material està adjudicat i en fase de compra. Això farà que en menys de dos mesos ja es puguin posar en marxa els anomenats Parcs Saludables que ja funcionen en altres indrets de la ciutat com a Campclar.

La consellera municipal d’Esports, Elisa Vedrina, ha explicat a Tarragona Ràdio, que els nous parcs han de facilitar l’activitat física a l’aire lliure a diferents col·lectius com ara els de la gent gran.

En una entrevista a Tarragona Ràdio, Elisa Vedrina ha explicat que des del Patronat Municipal d’Esports, ja es pensa en incrementar les activitats amb millor acollida a les instal·lacions i piscines municipals.