Sebas Coris: "Estem progressant"

Publicat dimecres 10 de Octubre de 2018 12:49
  • Jordi Blanch
  • Nàstic
  • Esports


Roda de premsa de Sebas Coris

Sebas Coris està convençut que el Nàstic està progressant. El jugador de Tossa de Mar, ha repassat l’actualitat grana en la tornada a la feina de la plantilla aquest dimecres.

Dia en que l’equip ha hagut d’entrenar a l’annex del Nou Estadi per començar a preparar el partit del proper diumenge davant l’Alcorcón.

Sebas Coris reconeix que la millora de joc i conceptes ha anat a més i que només falta transformar-ho també amb punts. El carriler, dels pocs jugadors que ha participat en tots els partits de lliga, havent jugar 645 minuts, creu que ja han superat un inici de temporada complicat.

El futbolista cedit pel Girona, lamenta que el passat diumenge l’equip es deixes, segons el seu punt de vista dos punts a Cádiz. Per Coris, el més normal hagués estat sumar els tres punts, fet que també s’ha produït en altres partits i que espera no haver de trobar a faltar aquests punts al final de temporada.

El jugador grana, ha parlat encara de l’arbitre de diumenge, el valencià Saül Ais Reig qui va tornar a tenir un arbitratge dubtós amb el Nàstic com ja havia tingut en el primer partit de lliga. Coris, diu que ells s’han d'aïllar dels arbitratges, però reconeix que amb Ais Reig hi ha certs dubtes.

Per el partit de diumenge, el Nàstic convertirà el partit en una jornada solidària en favor de La Muntanyeta i per això els diners que es recaptin de la venda d’entrades aniran destinats a l’entitat. Per a tots aquells socis que també vulguin col·laborar, s’instal·laran diverses taules solidàries a l’accés al Nou Estadi, on podran conèixer l’entitat i els projectes que s’estan desenvolupant.

A més, el Nàstic cedirà 500 entrades a La Muntanyeta per a la seva distribució directa, de manera que els diners recaptats es destinaran directament a projectes d’atenció a les persones amb paràlisi cerebral i les seves famílies.