Segio Gil, Rueda i Carbia els desitjats per tancar la plantilla del Nàstic

Publicat dimecres 29 de Gener de 2020 07:13
  • Jordi Blanch
  • Nàstic


Toni Seligrat

Toni Seligrat està a l’espera que arribin més jugadors. Queden tres dies per tancar el mercat de fitxatges i tot apunta que en les properes hores el Nàstic podria tancar les arribades del defensa Jesús Rueda, el migcampista Sergio Gil i el davanter tarragoní Fran Carbia.

Els dos primers venen de l’Extremadura, Rueda lliure i Gil cedit, mentre que Carbia també arribaria cedit per l’Eivissa. Aquest darrer ocuparia la fitxa que deixaria Ferran Giner que té tres possibles destins Pontevedra, Orihuela i Salamanca. Els altres jugadors que el club vol gestionar les seves sortides són Lolo Pla i l'expedientat Damián Petcoff.

El tècnic del Nàstic diu que el club està fent el possible per gestionar les sortides i les arribades.

Toni Seligrat li posa bona nota als darrers quatre partits del Nàstic. Gairebé un mes de competició en lliga sense perdre. Tres empats i una victòria, és el bagatge dels granes que segons el mateix entrenador del Nàstic encara anirà creixent cara els propers partits.

El tècnic reconeix que amb el partit a Andorra va acabar un mes molt complicat, pel que fa a les baixes i la situació esportiva. Seligrat diu que fa quatre jornades estaven en descens, i amb un calendari per davant amb 3 partits fora, rebent el Barça B a casa, i amb el Saragossa pel mig en partit de copa. Seligrat afirma que s’ha tret el mes de gener amb nota.

El club feia oficial ahir al vespre la comunicat mèdic en el que sorpresivament continua sense apareixer el porter Cheik Sarr, tot i que Seligrat va dir que estava lesionat, per contra si que hi són Javi Márquez amb una lesió fibril·lar quàdriceps dret, Javi Ribelles, per la fractura d’estrès del 5è MTT peu esquerre, amb intervenció quirúrgica el passat 24/01 i un període mínim de baixa estimat de 12 setmanes i Thomas Amang amb una pubàlgia.

La plantilla torna avui als entrenaments despres de la jornada festiva d’aquest dimarts i començarà a preparar el partit de diumenge a les 12h del migdia al Nou Estadi davant el CD Ebro.

Avui a les 14h a l’entrevista de cada setmana del Sempre Nàstic ens visitarà el jove jugador del planter Pol Domingo.