Segona edició del Mercat de Nit amb més paradistes

Publicat dimecres 04 de Setembre de 2019 11:54
  • Marta Madorran
  • Mercat Central de Tarragona
  • Tarragona Ràdio

Arriba la segona edició del Mercat de Nit emmarcada en el programa de festes de Santa Tecla 2019. La celebració d’aquesta cita gastronòmica serà el dissabte 14 de setembre. L’emblemàtic edifici modernista obrirà les seves portes de les 20 hores a la 1 de la matinada. Enguany, hi participaran un total de 19 paradistes per oferir fins a 70 tastos i degustacions a preus populars que aniran dels 2 als 6 euros. L’edició d’enguany també comptarà amb la col·laboració de la DO Tarragona, que portarà els vins de 8 cellers de la zona.

Com a novetat, la iniciativa s’estendrà fora de l’edifici del Mercat i s’obrirà a la plaça Corsini i els carrers dels voltants. Amb aquesta ampliació busquen arribar a tothom i convertir aquesta segona edició en una autèntica festa. Així ho afirma el president d’Espimsa, Dídac Nadal.

La presidenta de l’Associació de Venedors del Mercat Central Montse Bertran, ha explicat que l’any passat van servir 10.000 racions i esperen que aquesta segona edició encara rebi una major afluència. Bertran ha destacat que les propostes gastronòmiques que s’oferiran estan basades en els productes frescos, de qualitat i proximitat que es poden trobar habitualment a les seves parades.

Per comprar les degustacions caldrà adquirir prèviament 'Amparitus', la moneda que s’utilitzarà al Mercat de Nit i que ja està a la venda a la parada de promocions del Mercat Central.

A l’acte de presentació del Mercat de Nit també hi ha participat la consellera de Comerç de l’Ajuntament de Tarragona, Maria José López, que ha destacat que la iniciativa és una oportunitat per conèixer el mercat i que s’hi apropin nous clients. També ha explicat que el Mercat Central i el Mercat de Torreforta són punts de venda del marxandatge de Santa Tecla. El divendres 13 de setembre, el Mercat de Torreforta organitzarà un berenar popular, actuacions musicals i batucada per donar la benvinguda a les festes.