Seixanta edicions del Concurs de Castells i Escultures de Sorra

Publicat dimecres 14 de Agost de 2019 14:04
  • Marta Madorran
  • Tarragona Ràdio

El tradicional Concurs de Castells i Escultures de Sorra arriba a la seva 60a edició. L’acte popular forma part de la programació de Sant Magí i tindrà lloc aquest dijous a la platja de l’Arrabassada, a les 11 hores. Les inscripcions es fan una hora abans del començament del concurs. Es distingeixen 3 categories: fins als 14 anys, a partir dels 15 anys i equips de 2 a 4 persones. El concurs és de temàtica lliure i es poden portar els estris que els participants desitgin per treballar la sorra.

Al jurat del concurs trobem el secretari del Club Maginet, membres del Col·legi d’Arquitectes Tècnics i el Conseller d’Educació, Manuel Castaño.

Josep Maria Martín, membre del Club organitzador de l’esdeveniment, el Club Maginet, ha explicat a Tarragona Ràdio que el concurs ha tornat a guanyar força popularitat aquests últims anys i que cada cop s’anima més gent a participar-hi per la possibilitat de fer-ho en grup.

Martín destaca que per norma general, els més grans tendeixen a fer castells de sorra, i els més petits, escultures, on els personatges o els dibuixos animats del moment, són sempre els protagonistes.

Enguany serà la primera edició sense l’emblemàtica presidenta del Club Maginet, l’Anna Mula, que va morir a finals de l’any passat.