Seligrat aposta per reforçar la columna vertebral de l'equip

Publicat divendres 03 de Gener de 2020 13:01
  • Tarragona Ràdio
  • Nàstic
  • Esports

Toni Seligrat confia en començar el 2020 amb una victòria, diumenge contra l'Orihuela. El tècnic grana assegura que l'equip ha tornat de les vacances molt motivat per començar l'any millor del que va acabar l'anterior.

Preguntat pel mercat de fitxatges i possibles incorporacions, Seligrat ha assegurat que el gener és un mes il·lusionant però difícil. 
Creu que cal reforçar la columna vertebral de l'equip, amb incorporacions a la part defensiva, centre del camp i, si pot ser, a nivell ofensiu.

Respecte a la jornada contra l'Orihuela de diumenge a les 11:30 en camp contrari, preveu un partit difícil contra un rival al qual li està costant guanyar però també perdre.


Seligrat ha explicat que quan hi ha un canvi d’entrenador es nota en l’actitud dels futbolistes, un fet que comporta un plus de dificultat. 
Creu que serà complicat, ja que l'Orihuela no ha guanyat a casa, però només ha perdut tres partits.

El tècnic del Nàstic ha demanat al 2020 que l'esport sigui just amb les persones i que porti al Nàstic allò que mereix com a equip. S'ha mostrat convençut que faran una segona volta de campionat meravellosa.