Seligrat millora l'estadística de l’equip respecte Bartolo

Publicat dimecres 26 de Febrer de 2020 07:15
  • Jordi Blanch
  • Nàstic


Toni Seligrat

Toni Seligrat passa amb nota el tram comparatiu de lliga del Nàstic respecte el seu antecessor Xavi Bartolo. Una mitjana de 1,30 punts per partit és el que ha sumat el valencià en les 13 jornades que ha dirigit el Nàstic, mentre que el lleidatà en el mateix període havia sumat 0,84 per encontre.

El Nàstic ha superat la jornada 26 i en aquest període ha tingut dos entrenadors que cadascú ha entrenat 13 partits. Bartolo va sumar 2 victòries, 5 empats i 6 derrotes va sumar 11 punts, mentre que Seligrat ha millorat els registres amb 4 victòries, 5 empats i 4 derrotes amb 17 punts.

Tot i els números molt millors de Seligrat aquests ara per ara no donarien per jugar el play-off d’ascens. Per ser un dels quatre primers equips de la classificació necessites arribar als 60/61 punts i una mitjana de 1,60 per partit, per tant el de Torrent encara està lluny d’aquesta xifra.

Seligrat independentment d’aquest bagatge, diu que a partir d’avui en la tornada als entrenaments cal aixecar-se de la derrota a Castàlia i valorar el que es fa bé.

Avui l’equip torna als entrenaments despres de la jornada festiva per començar a preparar el partit de diumenge amb moltes baixes. A banda de Fran Miranda sancionat hi ha els lesionats Goldar, Tienza, Pedro Martín i Brugui i sembla que cap d’ells arribarà pel partit de diumenge.

Toni Seligrat, diu que no cal capficar-se amb les baixes i que hi ha una plantilla amplia per buscar alternatives.

Avui a les 14h el convidat a l’entrevista del Sempre Nàstic serà el segon entrenador dels granes Josep Mª Ferrer «Joma».