Autor: Gimnàstic de Tarragona

Autor: Gimnàstic de Tarragona

Sergi Cardona no accepta la renovació del Nàstic i deixa el lateral esquerre mancat d'efectius

Publicat dijous 25 de Juny de 2020 19:44
  • Joan Mercadé

El Nàstic de Tarragona ha fet oficial que Sergi Cardona no renovarà. El jugador de Lloret de Mar, que forma part de la Pobla de Mafumet, no continuarà a Tarragona després de “refusar la proposta de renovació per vestir de grana les tres pròximes temporades”, tal com ha informat el club a través d’un comunicat.

Per Albert Company, entrenador de la Pobla de Mafumet, la baixa de Sergi Cardona és molt sensible tant professionalment com humanament. Un jugador que era molt vàlid per la tercera divisió i que treballava amb el primer equip, fet que el converteix en una baixa important pel filial del Nàstic.

Sergi Cardona acaba una etapa de 12 anys al planter grana, pujant des de les categories inferiors per arribar a jugar a la Pobla la temporada passada. En ella va debutar amb el Nàstic contra el Lugo sortint al minut 63, en el que era l’últim partit de la temporada.

Així doncs, el Nàstic es queda amb Javi Bonilla com a únic lateral esquerre pur i obliga a la direcció esportiva a buscar en el mercat un jugador que pugui ocupar aquest lloc.

Cardona era l’escollit per l’afició de cara a disputar-se un lloc amb Bonilla al lateral esquerre, però el jugador ha refusat una renovació de tres anys que el club li havia proposat.

En el comunicat, el Nàstic agraeix “l’esforç, dedicació i compromís que Sergi Cardona ha mostrat en les diferents categories”.