Sergi Parés: 'Brugui vol jugar a Segona Divisió A amb el Nàstic'

Publicat dimecres 18 de Novembre de 2020 15:03
  • Joan Mercadé


Entrevista al director esportiu, Sergi Parés

El director esportiu del Nàstic, Sergi Parés, ha afirmat que “Brugui vol jugar a Segona Divisió A amb el Nàstic” i que per aquí passarà la seva renovació. Tanmateix, ha comentat que aquesta situació no ha de distreure a l’equip de l’objectiu i que tot el que no estigui relacionat amb el joc de l’equip “ja anirà venint”.

El tema de la renovació del jugador del Nàstic és uns dels principals aspectes al voltant de l’equip, ja que el jugador està demostrant la seva millor versió. Parés diu que el seu nivell és l’òptim i que sempre busquen la millor versió dels seus jugadors. La renovació passarà per un possible ascens a Segona Divisió, ja que Parés comenta que Brugui vol jugar a aquesta categoria amb el Nàstic.

El director esportiu també ha parlat d’altres noms propis del mercat d’estiu. Preguntat per la situació de Jonathan Pereira, Parés ha respost que està apartat de l’equip pel baix rendiment que va demostrar la temporada passada. Espera que abans o durant la finestra de fitxatges d’aquest hivern, es pugui aclarir la seva situació.

En el capítol de sortides, Parés ha detallat que Goldar i Carlos Vicente van marxar per peticions dels jugadors. El defensa perquè tenia una oferta econòmica superior i volia marxar, mentre que el jugador del filial es va veure superat per la situació i va demanar tornar al seu antic club. En el cas de Goldar, Parés afirma que el van voler retenir.

Parés també ha repassat l’actualitat del Nàstic més enllà dels fitxatges i les sortides. Ha declarat que va viure la remuntada de diumenge amb emoció i que va celebrar els gols, una acció que no fa mai. Creu que aquesta victòria pot fer canviar el rumb d’un equip que “ha tingut poc premi”.

A partir d’ara, tal com diu Parés, cada partit té un valor d’un 5% sobre el final de la lliga. Pensa que estan fent les coses bé i encara poden créixer més. Per ell, l’únic partit on l’equip no va donar la cara va ser contra el Prat.

El director esportiu també ha parlat del mercat d’hivern dient que no ha rebut cap petició de Toni Seligrat. Tanmateix, ha comentat que sempre hi ha marge de millora i que d’aquí dues o tres setmanes valoraran si a l’equip li falta alguna peça.

Ha reforçat la sensació de compromís que té l’equip i ha posat com a principal protagonista al seu entrenador. Diu que Seligrat està fent una gran feina per cohesionar al grup. A més, ha comentat que la gran diferència amb el projecte de la temporada passada és la fortalesa mental dels seus jugadors.