Sergi Parés: 'La base és fer un bon projecte que estigui fonamentat i sòlid'

Publicat dijous 20 de Juny de 2019 10:52
  • Jordi Blanch
  • Nàstic


Sergi Parés

Columna vertebral experta, amb jugadors joves i del territori per completar una plantilla competitiva. És el projecte que prepara Sergi Parés pel Nàstic de la propera temporada.

Un estil de joc definit, combinatiu, dominador, contundent en defensa i ràpid que han de posar en practica aquests jugadors que donin equilibri a una plantilla compensada per lluitar per l’ascens.

Sense haver fet oficial cap nom el Nàstic, però amb la seguretat de que la meitat de plantilla pot estar tancada tal i com el mateix Parés ha confirmat, els jugadors que han de formar part d’una plantilla que no anirà a més enllà de 22 fitxes, per tant doblant totes les posicions.

Una plantilla que tal i com ha fet public el mateix Parés, ha parlat de barreja de jugadors experts que han de ser la columna vertebral, amb jugadors joves de la casa i acabar-ho de completar amb alguns futbolistes del territori, que poc a poc aniran arribant.

Parés, ha parlat de la metodologia del nou Nàstic, forma de jugar, entrenar i forma de vida. El director esportiu, assegura que cal buscar un equilibri de tot plegat i sobre tot unió i paciència en el projecte.

El club tot i que encara no ho ha fet oficial ja podria tenir quatre amistosos de pretemporada tancats. Serien dos partits al Nou Estadi davant rivals de 2ºA com el Zaragoza i el Girona i dos fora de casa davant el Villareal B i el Peralada, no es descarta fins i tot aprofitar l’estada a La Garrotxa per jugar davant la UE Olot.