Sergi Pérez fa el salt a Primera

Publicat dimarts 09 de Juliol de 2019 09:10
  • Esports
  • Joan Andreu Pérez

 

Serà la seva estrena a la categoria. Ho farà com preparador físic de l'Osasuna, equip amb què ja ha estat l'última temporada.

Les darreres hores a casa abans de començar la pretemporada les ha aprofitat per atendre a Tarragona Ràdio.

Diu que està il·lusionat davant el nou repte esportiu que se li presenta. Creu que la constància en el treball i el picar perdra durant tant de temps l'ha portat a poder formar part d’un equip a la millor lliga del món, ara assegura que cal gaudir del moment. 

La temporada que hem deixat enrere ha estat especial per a la família. A l’ascens del Sergi amb el conjunt de Pamplona cal sumar el brillant paper que ha fet el seu germà amb el Tottenham Hotspur.

Nascut esportivament al Nàstic s'ha mostrat crític perquè s'ha tornat enguany a pecar en errors del passat. Diu que cal d'una vegada per totes infraestructura que faciliti el treball del 1er equip. Diu que ahir, avui i demà serà del Nàstic. Recorda els seus inicis a Tarragona al costat de Menchi al juvenil B o Fran Artiga amb l'A.

Tornant al present, l’Osasuna comença a les properes hores la pretemporada. La faran pràcticament en la seva totalitat a les instal·lacions del Tajonar.

Diu que ja visualitza el primer dia i l’estrena que tindran contra el Leganés.