Manuel Sosa
Secretari General Cambra Propietat Urbana

Sergio Nasarre parlarà de la protecció davant els desnonaments en una conferència de la Cambra de la Propietat Urbana

Publicat dimecres 18 de Febrer de 2015 12:04
  • Tarragona Ràdio

La Cambra de la Propietat Urbana de Tarragona continua amb les activitats per commemorar el centenari de l’entitat.

El catedràtic, Sergio Nasarre, pronunciarà aquest dijous una conferència sobre la problemàtica dels desnonaments. L’acte començarà a les 19h i es farà a la seu de l’entitat, al número 23 del carrer Méndez Núñez.

Nasarre és catedràtic en Dret Civil de la Universitat Rovira i Virgili i director de la càtedra d’habitatge d’aquest mateix centre. També és magistrat suplent a l’Audiència Provincial de Tarragona i Doctor Europeu en Dret i Màster en Economia Immobiliària per la Universitat de Cambridge. A més, des del 2008, és Acadèmic Corresponent de la Reial Acadèmia de Jurisprudència i Legislació.

La xerrada porta per títol ‘Més protecció davant els desnonaments’. Es tracta d’un tema de màxima actualitat en un moment on milers de persones són víctimes d’aquesta situació. Nasarre explicarà la nova legislació catalana, que preveu un seguit de mesures estructurals de protecció de les persones amb hipoteques per impedir abusos en el futur i prevenir una nova bombolla immobiliària. El secretari general de la Cambra de la Propietat Urbana de Tarragona, Manuel Sosa, ha explicat a Tarragona Ràdio, que amb la nova normativa, els notaris hauran d’explicar i fer entendre al comprador la lletra petita dels préstecs hipotecaris.

La conferència reprèn el cicle de xerrades del centenari de la Cambra que va començar el passat octubre amb l’economista José María Gay de Liébana, i que també ha comptat amb la participació de l’alpinista Òscar Cadiach. Les celebracions seguiran fins el març del 2015.