Sergio Tejera fitxa pel Real Oviedo

Publicat dilluns 11 de Juny de 2018 12:12
  • Tarragona Ràdio
  • Nàstic
  • Esports

El Real Oviedo ha fet oficial la contractació del fins ara jugador del Nàstic Sergio Tejera. El migcampista que des de principis d’any tenia la renovació damunt la taula ha preferit canviar d’aires i fitxar pels asturians per dues temporades amb opció a una tercera.

El futbolista barceloní, deixa enrere tres temporades com a grana on ha anat de més a menys sent un futbolista molt important la temporada passada però que aquesta lliga que va acaba fa pocs dies ha jugat molt però no ha ratllat al gran nivell de temporades anteriors.

Tejera ha jugat 101 partits amb el Nàstic i ha marcat sis gols. 

D’aquesta manera de moment cap dels tres futbolistes dels sis que acabaven contracte aquest proper 30 de juny han renovat. Molina i Tejera marxen i cal veure que passa amb Suzuki. Els altres tres que acabaven contracte i no tenien renovació són Muñiz que ja ha anunciat que marxa i queda el dubte de Matilla i Jean Luc que no anaven a continuar però l’arribada de Gordillo pot fer variar aquesta primera decisió del aleshores director esportiu grana Emilio Viqueira.