Roda de premsa de Zahibo

Sergio Tejera ja entrena amb normalitat i podria tornar a l'equip aquest diumenge

Publicat dijous 09 de Novembre de 2017 07:08
  • Jordi Blanch
  • Nàstic


Mossa

El migcampista del Nàstic ha superat la seva lesió que es va produir davant l´Alcorcón i que va fer que Rodri el canvies a la mitja part.

Han estat tres els partits que s´ha perdut el futbolista barceloní i ahir va tornar a entrenar-se en tota normalitat en la doble sessió que van fer els granes. Ara Tejera només està pendent d´una darrera prova per rebre l´alta.

La seva tornada al mig del camp afegirà competència en aquesta demarcació com destaca el seu company Wil Zahibo, qui precisament ha aprofitat la baixa de Tejera per fer-se un lloc a l´equip titular al costat de Gaztañaga.

Zahibo, considera que la victòria a Valladolid ha de donar molta moral a l´equip, ja que els granes després de tres partits sense sumar una victòria necessitaven tornar a sumar de tres en tres, independentment de fer un bon futbol.

El marsellès, diu que ara cal fer-se forts a casa, i que cal començar per aquest diumenge davant l´Oviedo.

Precisament amb l´Oviedo tornaran a Tarragona David Rocha i Mossa, aquest darrer ho farà per primer cop, una vegada va abandonar la disciplina grana el passat estiu. El futbolista valencià, no amagava ahir al Sempre Nàstic que per a ell serà molt especial tornar al Nou Estadi.

La plantilla després de la doble sessió preparatòria d´aquest dimecres, avui entrenarà només de tarda a partir de les 4 al Complex Esportiu Futbol Salou.