S'inaugura l'exposició '31 Mini Instants' en el marc del Festival Minipop

Publicat dimecres 16 de Maig de 2018 13:25
  • Minipop
  • Sofía Vargas

L’exposició ‘31 Mini Instants’ es podrà visitar a la Plaça Verdaguer des d’aquest dimecres, en el marc del Festival Minipop. Es tracta del resultat del taller de mini reporters de la passada edició de la cita musical que permet fer present la mirada dels més petits sobre el certamen.

Enguany en la seva 8ª edició, s’espera que incrementi l’assistència de gent de fora de la ciutat, fomentant així el turisme de proximitat.

Pels que ja hagin adquirit les seves entrades, aquest dijous a la tarda podran anar a recollir la polsera oficial del festival. Amb aquesta es podrà gaudir de diferents descomptes a restaurants, hotels i fins i tot als monuments de la Tàrraco romana.

A més, aquest dissabte al matí al Mercat Central es farà una mostra gratuïta i oberta a tothom d’una de les activitats més reclamades del Minipop: la Silent Disco.

Segons la consellera de turisme i presidenta del Patronat Municipal, Inma Rodríguez, aquest festival és una oportunitat perfecta per donar a conèixer la ciutat per altres aspectes a part del patrimoni històric.

El Minipop començarà l’1 de juny i s’estendrà fins el 3 de juny. A hores d’ara, les entrades anticipades estan exhaurides. Abans de presentar el cartell promocional, ja se n’havien venut 1.300.