Sis baixes confirmades per al Nàstic-Alcorcón

Publicat dimarts 09 de Octubre de 2018 21:19
  • Nàstic
  • Esports
  • TarragonaDigital / Tarragona Ràdio


Jordi Virgili

El conjunt grana informa que fins a sis futbolistes del primer equip seran baixa per rebre diumenge l'Alcorcón. Iván López, Albentosa i Barreiro seguiran fora de l'equip

Nou comunicat mèdic del Nàstic i novetats pels quatre costats. El club grana ha informat, com cada dimarts, de la situació de la infermeria i ha posat noms i cognoms a aquells jugadors que tenen per, com a mínim, deu dies de baixa. Per tant, tots els futbolistes anunciats avui es perdran l'encontre de diumenge vinent a les 18.00 hores contra l'Alcorcón.

La llista de desafortunats la formen sis jugadors del primer equip: Iván López, César Arzo, Raúl Albentosa, Manu Barreiro, Ramiro Guerra i Josua Mejías. No es troben dins de la llista de lesionats Pol Valentín, Javi Márquez i Javi Jiménez. Que no figurin a l'informe mèdic no suposa que puguin jugar amb total seguretat el pròxim encontre. Únicament vol dir que tenen menys de nou dies de baixa, podent o no arribar a competir el pròxim cap de setmana.

López, Albentosa i Barreiro, baixes contra l'Alcorcón
Aquests tres futbolistes es perdran el duel contra els madrilenys. López pateix molèsties al genoll esquerre i segueix un tractament de fisioteràpia per tornar com més aviat millor. Albentosa, baixa sorprenent contra el Cádiz, es perdrà un partit més després de patir una lesió indeterminada al genoll esquerre, mentre que barreiro ha patit una lesió a l'adductor dret i està pendent de proves per conèixer l'abast de la seva lesió.

Els futbolistes que seguiran sent baixa com en els darrers partits són un César Arzo que segueix amb problemes al genoll dret i el club ha informat que es tracta d'una baixa de llarga evolució, un Josua Mejías que treballa amb el grup però arrossega problemes al recte femoral dret i un Ramiro Guerra que ha vist variat el seu diagnòstic. Si fins ara es trobava lesionat del recte femoral dret, el futbolista ara pateix molèsties al genoll esquerre. Aquest fet provoca que quatre dels sis lesionats siguin per problemes als genolls, factor que podria veure's agreujat per la disparitat de terrenys de joc que el conjunt grana trepitja per exercitar-se.

Conclusió: el Nàstic patirà sis baixes totalment assegurades per rebre l'Alcorcón, xifra que podria augmentar a nou si Javi Márquez, Javi Jiménez i Pol Valentín no es troben en condicions de competir.

Tot plegat més maldecaps per Gordillo, mentre que des de l’entitat, el vicepresident del Nàstic Jordi Virgili, creu que poc a poc aniran recuperant efectius i que algun estarà a punt per aquet diumenge, com pot ser el cas de Javi Márquez i Manu del Moral.

 

La plantilla torna avui als entrenaments a partir de 2/4 de 11 a l’annex del Nou Estadi per anar preparant el partit del proper diumenge a les sis de la tarda al Nou Estadi davant l’Alcorcón i que xiularlà el canari Daniel Jesús Trujillo Suárez.