Sonia Orts diu que la moció de censura es va impulsar pensant en la ciutat de Tarragona

Publicat divendres 15 de Gener de 2021 12:34
  • Tarragona Ràdio
  • Tere Ortega

La nova portaveu del grup municipal de Ciutadans, Sonia Orts, ha explicat a Tarragona Ràdio que va conèixer el dia abans de fer-se pública la marxa de Rubén Viñuales del partit taronja i de l’Ajuntament.

Orts diu que li va exposar els motius en una trobada que es va produir la vigília que Viñuales enviés la carta a la militància per comunicar el seu adéu.

Orts assegura que respecta la seva decisió. Recorda que Ciutadans és un partit de centre format per gent que ve del costat dret i de l’esquerra. Explica que en el cas de Viñuales, s’escurava a l’esquerra i per això s’ha integrat al projecte socialista. En el cas de la també tarragonina, Lorena Roldán, ha fet el camí a la dreta amb el PP, segons Sonia Orts.

Sobre la moció que van impulsar a l’ajuntament per fer fora de l’alcaldia Pau Ricomà, Sònia Orts, ha assegurat que volien donar resposta al desig de canvi de molts tarragonins. Explica que ho han fet per Tarragona i que no han comès cap delicte per intentar-ho.

El ple extraordinari del 18 de gener servirà per fer efectiva la renúncia a l’escó de Rubén Viñuales. Si han arribat les credencials, Lorena de la Fuente, prendrà possessió com a nova consellera de Ciutadans en la sessió del 22 de gener.