Stay Homas protagonitzen el concert al Camp de Mart del segon dia de festes de Santa Tecla

Publicat dimecres 16 de Setembre de 2020 12:01
  • Tarragona Ràdio
  • Miguel González

Les cançons dels Stay Homas posaran el punt musical al segon dia oficial de les festes de Santa Tecla, amb entrades exhaurides. El Klaus, el Guillem i el Rai són tres músics professionals que es van fer famosos durant el confinament per la pandèmia de COVID-19 arran la publicació a les xarxes de les cançons que interpretaven a la terrassa del seu pis compartit de Barcelona. Actuen aquest dimecres a dos quarts de deu de la nit al Teatre Auditori del Camp de Mart amb les entrades esgotades. Faran un repàs per les més de 20 cançons que van composar sobre les vivències durant el confinament i que interpretaven amb una guitarra i una galleda com a bateria. Ho ha avançat un dels components del grup, Guillem Boltó a la Ràdio de les Festes. Diu que encara están sorpresos per l’èxit aconseguit.

Abans però, a les set de la tarda, els Jardins del teatre Metropol acolliran la presentació del vuitè volum de la col·lecció Els Contes del Seguici de Tarragona. L'Associació d’Amics de la Colla Jove, amb la col·laboració d'Insitu Comunicació i la Diputació de Tarragona,
proposen enguany un conte dedicat als Nanos Vells de Tarragona. "El barret del Nano Capità" compta amb textos de Foix Huguet i il·lustracions d’Octavius.
Jordi Alasà, de l’Associació d’Amics de la Colla Jove, explica que el conte ha tirat endavant tot i la situació viscuda pel coronavirus.

Les entrades són limitades i cal inscripció al web inscribirme.com/PresentacioConte.

Encara al vespre, la ja tradicional Conteclada es trasllada enguany als jardins de Casa Canals. A les deu de la nit, Agus Farré i Imma Pujol obriran aquest cicle d'històries per adults. L'aforament és limitat. Les invitacions es poden aconseguir al web cultura.tarragona.cat/invitacions.