Stole Dimitrievski desborda motivació per la nova temporada

Publicat dimarts 08 de Agost de 2017 08:05
  • J.A.López / EsportsdelCamp.cat

El porter macedoni dels grana afronta extramotivat una temporada 2017-2018 on vol explotar futbolísticament a Espanya. Internacional amb el seu país i amb només 23 anys, Stole vol oblidar la manca de confiança de Juan Merino, tècnic que el va rellevar a la banqueta sense un motiu esportiu de pes. Després de jugar 180 minuts en 3 dels 4 primers partits de l'estiu, Dimitrievski fa un balanç positiu i es mostra optimista amb la campanya que està a punt de començar.

Els grana van exercitar-se ahir per primer cop en el tercer 'stage' de pretemporada a Girona i avui repetiran doble sessió per tornar cap a Tarragona a darrera hora del dia. Dimitrievski reconeix que està sent un estiu dur però s'ho pren com si fos una inversió pel rendiment durant la lliga.

Més enllà de Bernabé Barragán, Dimitrievski tindrà a José Perales com a company i rival per ocupar la porteria. Un Perales que ha allargat la seva vinculació amb el Nàstic fins a l'any 2020. El club ha decidit renovar i ampliar el contracte del porter balear i també s'ha assegurat la continuïtat dels defenses Pol Valentín per a les pròximes tres temporades, i la de Roger Figueras i Iván de Nova fins al 2019. Els quatre jugadors del filial, que han destacat al llarg de l'actual pretemporada, veuen així reforçada la seva evolució dins del club.