Surt a licitació la darrera fase del Palau d’Esports

Publicat dimarts 02 de Gener de 2018 11:30
  • Tarragona Ràdio
  • Josep Suñé
  • Laura Casas

Surt a licitació la quarta i darrera fase del Palau d’Esports. L’import és de 2,4 milions d’euros i les empreses interessades tenen fins el 29 de gener per presentar les seves ofertes. Els treballs tenen una durada aproximada de 4 mesos de manera que acabaran de cara al juny, just però a temps pels Jocs Mediterranis. Ho ha manifestat el tinent d’alcalde comissionat dels Jocs, Javier Villamayor, durant la primera tertúlia política de Tarragona Ràdio d’aquest 2018. Recorda Villamayor que es tracta de l’últim equipament important que queda per completar de cara a la cita esportiva del proper estiu. Aquesta fase consisteix en els acabats interiors i exteriors i equipar les instal·lacions.

Durant la seva intervenció a la tertúlia, el portaveu de Ciutadans, Ruben Viñuales, ha demanat que es convoqui una Junta de Portaveus per analitzar l’informe de l’INEFC sobre els models de gestió de les instal·lacions esportives de l’Anella un cop passin els Jocs. Viñuales diu que es va amb retard i que ells aposten per una gestió integral dels equipaments de Ponent.

El regidor de Mobilitat, Josep Acero, ha recordat que sense el Palau d’Esports Tarragona no podria optar a cites importants com ara acollir el campionat del món d’handbol femení del 2021.

Mentrestant, les obres de la piscina olímpica avancen a bon ritme.