Tàrraco Tapes torna aquest dijous

Publicat dimecres 19 de Abril de 2017 13:26
  • Cristina Pascual

La ruta gastronòmica compta amb la participació de 53 establiments i funcionarà fins l’1 de maig. Aquesta 6a edició continua amb el mateix esquema: una tapa amb una canya o quinto d’Estrella Damm valdrà 2,50 euros, i hi ha l’opció d’un menú degustació de tapes amb dues ampolles de cervesa pel preu de 30 euros. Com a novetat, enguany, les creacions han estat assessorades per Diego Campos, el xef amb una estrella Michelin que va oferir una màster class als locals participants el passat 8 d’abril.

Aquest dimecres s’ha presentat la nova edició de l’itinerari gastronòmic amb les intervencions de la consellera de Turisme, Inmaculada Rodríguez i el director de ventes a Tarragona d’Estrella Damm, Josep Lluís Castro. Rodríguez ha volgut destacar la idoneïtat de celebrar les jornades en aquesta època de l’any.

Els consumidors no han d’oblidar portar la butlleta de participació, que es pot trobar a l’espai web o als mateixos locals, per omplir-la amb els segells dels establiments i entrar en el concurs d’un sopar per a dues persones en un restaurant amb estrella Michelin.

A més del tradicional programa de mà, es podran consultar les 46 tapes i els 7 menús tarragonins a través de una app gratuïta.

Tàrraco Tapes serà l’única ruta que hi haurà enguany després que la Cambra de Comerç hagi descartat convocar la seva.