Tarragona acull el rodatge de Segon Origen

Publicat dimecres 12 de Març de 2014 20:03

El rodatge de l'adaptació cinematogràfica del Mecanoscrit del Segon origen arriba a Tarragona. Segon Origen, adaptació de l’obra de Manuel de Pedrolo, està dirigit per Carles Porta, qui a l'hora és productor i coguionista del film.

Les filmacions van començar a Lleida a finals de febrer i, abans de retornar cap a Ponent, l'equip ha estat rodant

des de la setmana passada al port de Roda de Berà i a la platja Llarga. Aquest dimecres la gravació ha tingut lloc en un campament ubicat vora el mar on s'estableixen els protagonistes, l'Alba i en Dídac. En les escenes del tram final de la pel·lícula, els únics supervivents de la humanitat ja han tingut un fill, però el destí els guarda una sorpresa: l'aparició d'un home enigmàtic interpretat per Sergi López.

L’actriu anglesa Rachel Hurd-Wood, coneguda per papers a El perfume o Peter Pan, encarnarà el personatge de l'Alba. Els joves Andrés Bastista i Ibrahim Mané seran el Dídac en les diferents etapes de la seva vida.

El director, productor i guionista, Carles Porta, explica que les localitzacions de Tarragona van ser una elecció de Bigas Luna, que vivia a la Riera de Gaià, i destaca que representen la costa catalana.

La coproducció internacional ens trasllada en clau de ciència-ficció al món destruït que va crear De Pedrolo.

El film es roda en català i anglès.