Tarragona acull unes jornades on es debatrà el finançament del patrimoni cultural

Publicat dimarts 12 de Juny de 2018 13:54
  • Patrimoni
  • Josep Fèlix Ballesteros
  • Palau de Congressos
  • Tarragona història
  • Òscar Lascorz

Tarragona organitza unes jornades sobre el mecenatge en la conservació de patrimoni. Aquest tema serà exposat aquest dimarts i dimecres durant les jornades ‘Mecenatge i patrimoni cultural’. Se celebra al Palau de Congressos i compta amb la participació de representants d’Itàlia, França i la UNESCO. 

 

Les jornades formen part dels actes de commemoració dels 25 anys de la creació del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat i s’emmarquen dins l’Any Europeu del Patrimoni Cultural.

 

Amb les 9 ponències i les 4 taules rodones, es buscarà posar en valor i donar rellevància el patrimoni cultural. S’abordaran aspectes relacionats amb el finançament i el mecenatge en la gestió del patrimoni. Es donaran a conèixer iniciatives publico-privades impulsades des de les administracions locals per tal de conservar correctament els espais històrics de la ciutat.

 

L’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, assegura que és imprescindible una col·laboració publico-privada i creu que el més important és si s’ofereix un servei adequat a la ciutadania.

 

L’assistència és gratuïta amb inscripció prèvia a través de la web ciudadespatrimonio.org