Tarragona estrena aplicació per aparcar a la zona blava

Publicat dimarts 07 de Juliol de 2020 17:35
  • Tarragona Ràdio
  • aMt
  • Cotxe Elèctric
  • Tarragona

Entra en funcionament la nova aplicació ‘Aparcar’ que permet gestionar les zones d’aparcament de Tarragona de manera àgil i sense necessitat d’anar al parquímetre. L’App està disponible per dispositius IOS i Android i és una aposta de territori que té la voluntat de facilitar l’aparcament en diferents municipis de la demarcació.

Aparcaments Municipals de Tarragona ha incorporat aquesta nova aplicació que ja funciona a Reus o a Cambrils. Els usuaris podran utilitzar-la en qualsevol dels municipis. ‘Aparcar’ també permet gestionar la càrrega dels cotxes elèctrics i, fins i tot, et guia fins al punt de recàrrega més proper.

Per fer-la servir només s’ha d’instal·lar al nostre dispositiu mòbil i registrar-se durant el primer accés. El pagament s’efectua en temps real i incorpora un sistema de geolocalització.

L’adopció d’aquesta aplicació és fruit del conveni signat l’any passat entre els ajuntaments de Reus i Tarragona per facilitar la mobilitat de la ciutadania i la gestió sostenible dels recursos.