Tarragona i Reus impulsen un baròmetre d’opinió sobre projectes intel·ligents d’abast territorial

Publicat dijous 10 de Gener de 2019 13:43
  • Laura Casas
  • Smart city

Tarragona i Reus impulsen un baròmetre d’opinió sobre projectes intel·ligents d’abast territorial. Altaveu Ciutadà és una plataforma de govern obert que té per objectiu donar a conèixer la tasca que fa la Fundació Tarragona Smart i, al mateix temps, apropar-se a la població per saber què pensa sobre diferents temes d’interès per ambdues ciutats. Es vol arribar als 250 participants, voluntaris, de perfils molt amplis que van des dels polítics a associacions empresarials i ciutadans de a peu.

Begoña Floria és la presidenta de la Fundació.

És el darrer projecte que presenta l’ens que, durant el 2018, ha col·laborat i s’ha implicat en 45 projectes, deu més dels previstos i 18 més que al 2017. Destaca l’aposta pels Jocs Mediterranis, l’impuls del transport sostenible o en la tecnologia aplicada al patrimoni i al turisme. També ha estat l’any de la incorporació efectiva de la ciutat de Reus. Marc Arza és regidor a l’Ajuntament reusenc i vicepresident de la Fundació Smart City. 

Pel 2019, la Fundació s’ha fixat una trentena d’objectius entre els quals destaca el suport al projecte del Banc d’Espanya, la gratuïtat del bus municipal o el projecte Il·lumina contra la pobresa energètica.