Tarragona Impulsa ofereix una nova tanda de tallers per fomentar l’ocupabilitat

Publicat dijous 11 de Octubre de 2018 12:22
  • Tarragona Impulsa
  • Tarragona Ràdio
  • Marta Ballabriga

Tarragona Impulsa proposa càpsules i sessions formatives destinades a trobar eines i recursos que ajuden a millorar l’ocupabilitat de les persones que estan en procés de recerca de feina.

El Servei Públic d’Ocupació de Catalunya ha subvencionat el primer dels nous tallers, «Impulsa’t per la feina» que es troba en el marc del Projecte «Treballa als barris». L’itinerari formatiu comença el 15 d’octubre i es realitzarà a l’Espai Trobada de Campclar.

 

 

El tècnic d’inserció, Jesús Gellida, ha explicat a l’espai Impulsa’t de Tarragona Ràdio que els tallers consten de sis sessions on es treballaran diferents aspectes rellevants a l’hora de cercar feina.

 

També es realitzaran altres càpsules en diferents punts de Tarragona, com al Centre Cívic de Sant Salvador, al Centre Sociocultural de la Part Alta i al Centre Cívic de Sant Pere i Sant Pau. Tots estan enfocats a millorar el procés de trobar feina i es poden fer de manera online o presencial.

Les places son limitades. La inscripció als tallers presencials es pot fer als punts d’atenció de Tarragona Impulsa o a través del correu electrònic borsadetreball@tarragona.cat.