Tarragona no acollirà les proves de la lliga professional de bàsquet 3x3 previstes per aquest juliol

Publicat dimarts 09 de Juliol de 2019 19:40
  • Miguel González
  • Esports
  • Joan Andreu Pérez

La ciutat no acollirà les proves de la lliga professional de bàsquet 3x3 previstes per aquest juliol.
L'equip de govern de l'Ajuntament de Tarragona ha notificat a la Federació Espanyola de Bàsquet la impossibilitat de col·laborar amb les proves.
Al·leguen "impossibilitat material” de complir els compromisos previstos en un protocol d’intencions signat per l’anterior equip de govern el passat 7 de maig entre l’Ajuntament de Tarragona i la FEB. El conveni fixava que la ciutat acollís durant tres anys, una prova de les 3x3 Series en categoria sènior masculina i femenina.

El portaveu de l' equip de Govern, Xavi Puig, ha parlat aquest dimarts dels motius que han portat a descartar la prova.

El mateix Puig ha signat aquesta setmana un decret que posa de manifest la impossibilitat de complir les obligacions previstes, entre les quals destacava una aportació econòmica municipal de 64.900 euros cada any fins al 2021, en total 194.700 € en tres anys, a més de la cessió d’espais com la plaça Corsini i el Camp de Mart i diferents facilitats tècniques.

El decret es fa ressò de l’informe de la Intervenció General de l’Ajuntament, segons el qual no existeix “consignació nominativa, adequada i suficient per fer front a l’import. Diu també que els organitzadors no han presentat la documentació determinada per la llei per a un esdeveniment d’aquestes característiques i per això es resol deixar sense efectes el protocol d’intencions