Tarragona queda buida d'actes culturals aquest cap de setmana a causa del coronavirus

Publicat dijous 12 de Març de 2020 13:26
  • Miguel González
  • coronavirus

La ciutat suspèn nombrosos actes culturals per controlar el contagi per coronavirus. Les mesures s'han dut a terme seguint les actuacions preventives segons el decret de l'Ajuntament de Tarragona. Es cancel·la l'obra Jerusalem, amb Pere Arquillué prevista per aquest divendres al Teatre Tarragona, així com la representació de Solitudes, de Kulunka Teatro, prevista per diumenge a les sis de la tarda.
L'actuació del Comandante Lara & Cia d'aquest divendres al Palau de Congressos també queda anul·lada, així com els concerts de les bandes Killus,Grip i Airbag, previstes a la Sala Zero durant el cap de setmana. El teatre Magatzem de la Cooperativa obrera també ha decidit suspendre tota la programació des d'aquest dijous i fins al 5 d'abril. No es farà doncs l'obra Una tarda de somnis, prevista per aquest dissabte ni la representació 'De poetes cançonetes', prevista per diumenge. Tampoc la resta d'actuacions de la programació Hivern 2020.
També s'atura durant quinze dies la programació del festival Ja Veus que preveia per aquest cap de setmana el concert dels Ual·la al teatret del Serrallo. Maria Roig, responsable del festival.
Tampoc es farà el Festival del 38è Aniversari de l'Esbart Dansaire de Tarragona, previst per aquest dissabte al teatre Metropol. S'anul·la també l'espectacle solidari de Teatre Ganyotes i queda suspesa la fira aquelarre medieval i mercat màgic de Tarragona, prevista per aquest cap de setmana pels carrers de la Part Alta. Igualment s'ajorna la conferència dels Amics de la Catedral sobre els vitralls del temple d'aquest dissabte, així com l'acte de senyalització d'espai de la memòria de dues fosses comunes al cementiri de la ciutat. El concert 'Recordant ABBA', de Rambla Music també ha quedat ajornat i la trobada de dansa contemporània prevista per aquest dissabte al migdia a la plaça de la Pagesia no es farà. S’ha ajornat també la festa de presentació del cartell del Minipop prevista per diumenge.