Tarragona Ràdio celebra aquest dimecres el Dia Mundial de la Ràdio des del Balcó del mediterrani

Publicat dimarts 12 de Febrer de 2019 14:32
  • Miguel González

Tarragona Ràdio torna a commemorar el Dia Mundial de la ràdio amb una programació especial aquest dimecres 13 de febrer.
La data, fixada per la UNESCO l'any 2012, vol celebrar la radiodifusió i millorar la cooperació internacional entre les emissores de ràdio i enguany fa incidència en el diàleg, la tolerància i la pau.
L'emissora municipal de Tarragona ho celebrarà amb una programació especial i El matí de Tarragona Ràdio es traslladarà cap al balcó del mediterrani, a la Rambla Nova de la ciutat.
A partir de dos quarts de deu del matí, pels micròfons de la ràdio passaran diferents convidats destacats com el tinent d'alcalde i president de l'Empresa Municipal de Mitjans de Comunicació, Javier Villamayor, l'escriptora tarragonina Olga Xirinacs o la presidenta del Col·legi de periodistes, Coia Ballesté.
Fins a dos quarts de dues del migdia, els continguts del programa s'aniran succeint amb la ràdio i la veu dels oients com a fil conductor.
La unitat mòbil pujarà als autobusos de l'EMT per recórrer diferents punts de la ciutat i apropar així la veu de testimonis anònims en relació amb el mitjà.
La música en directe la posarà el cantautor de Bonavista Marcos Sanjosé.
Per celebrar el Dia Mundial de la Ràdio, a tots els que s'acostin al Balcó, a partir de les deu, se'ls obsequiarà amb una ració de coca amb xocolata calenta.
la commemoració coincideix el mateix mes en que Tarragona Ràdio compleix 33 anys d'història, el proper 17 de febrer. La programació especial continuarà a la tarda amb el programa Ja Tardes repassant, precisament, els 33 anys de vida de l’emissora.