Tarragona reforça l’atenció a les dones víctimes de violència masclista durant el confinament

Publicat dijous 09 de Abril de 2020 11:45
  • Tarragona Ràdio

L’Ajuntament de Tarragona reforça l’atenció a les dones víctimes de violència masclista durant el confinament. El consistori dona suport a l'Institut Català de les Dones i al Departament de Treball, Afers socials i Famílies de la Generalitat en la campanya que està duent a terme durant l’emergència sanitària per la COVID-19.

En concret, s’ha reforçat el servei permanent de la línia de telèfon 900 900 120, i s’ha habilitat un nou servei de missatgeria instantània per WhatsApp (671 778 540) per tal de facilitar l'accés a les dones que conviuen amb l’agressor i tenen dificultats per a fer trucades. Aquest servei de missatgeria instantània amplia i facilita la comunicació escrita i immediata que també es pot continuar fent a través del correu electrònic 900900120@gencat.cat.

S’ha engegat la campanya "Establiment segur contra la violència masclista", que interpel·la l'entorn per donar suport a les dones que puguin estar vivint situacions de violència masclista i necessitin que algú truqui per elles al recurs corresponent (Línia 900 per a qualsevol consulta i 112 en cas d’emergència).

Trobareu més informació sobre els serveis d’atenció a víctimes de violència masclista per al període de confinament a l’espai web creat per aquests dies:

http://dones.gencat.cat/ca/ambits/violencia_masclista/serveis-en-lestat-de-confinament/