Tarragona s'afegeix a la campanya per sensibilitzar de la importància de reciclar correctament els aparells elèctrics i electrònics

Publicat dijous 05 de Desembre de 2019 12:30
  • Tarragona Ràdio

L’Ajuntament de Tarragona s’afegeix avui i demà, 5 i 6 de desembre a la campanya de conscienciació que promou l'Agència Catalana de Residus i ECOLEC, amb l'objectiu de sensibilitzar a la població sobre la importància de reciclar correctament els aparells elèctrics i electrònics (aparells RAEE) per tal que aquests rebin una gestió correcta per part de la ciutadania quan ja són en desús. “El marge de millora és molt gran ja que, actualment, només reciclem el 21% dels AEE que consumim”, remarca el conseller de Neteja, Jordi Fortuny.

Aquesta campanya, Canvia el xip. Recicla’ls!, es desenvoluparà en diferents municipis de Catalunya i un dels escollits és Tarragona. En concret, es farà a la Plaça Corsini, davant la porta principal. Des de l'Ajuntament de Tarragona es dóna el suport necessari per a la realització de l'activitat de conscienciació. La campanya es compon de diverses accions de proximitat per tot el territori català, així com a nivell online i de xarxes socials, que pretenen informar i conscienciar la ciutadania de com gestionar correctament els AEE que ja no utilitzem.

La campanya s’iniciarà amb el muntatge d’una carpa informativa, un punt de recolllida de RAEE provisional i un roll-up. A més a més, per a fer més atractiva l'acció, hi haurà 2 informadors amb una tablet i els visitants tindran la possibilitat de participar en un joc virtual/interactiu i d'optar a un premi valorat en 250€.