Tarragona se suma al Dia Europeu de la Mediació

Publicat dimecres 21 de Gener de 2015 08:48
  • Miguel González

La jornada es basa en la recomanació feta pel Consell d’Europa el 21 de gener de 1998, manifestant la necessitat d’instituir, promoure o reforçar la mediació com a via de solució amistosa de conflictes.

La Cambra de Comerç de Tarragona acollirà, a partir de les set de la tarda, una taula rodona sobre Mediació.

Hi participaran , entre d'altres, el President de l’Audiència Provincial de Tarragona; Javier Hernández així com representants del Departament de Justícia a Tarragona i de Repsol.

En una entrevista a Tarragona Ràdio, l'especialista en mediació a les organitzacions i directora del diploma de mediació de la Fundació URV, Emma López, destaca que cada cop més persones i en més àmbits fan ús de l’arbitratge. 

El Col·legi d’Advocats de Tarragona també organitzarà uns Serveis d’Orientació en la Mediació a les diferents seus col·legials de Tarragona, Valls i el Vendrell, de deu del matí a una del migdia. A banda, a la Rambla Nova s'ubicarà una carpa informativa sobre la mediació. També hi haurà jornada de portes obertes al  Servei d’Informació de la Mediació a la delegació de Tarragona del Col·legi de Psicòlegs.