Tarragona tindrà casals d'estiu segurs per a uns 400 nens i nenes

Publicat dilluns 01 de Juny de 2020 11:41
  • Tarragona Ràdio
  • Laura Casas

Les inscripcions pels Casals d’Estiu de Tarragona s’obren aquesta setmana. Un any més, i malgrat la crisi sanitària, no faltaran a la seva cita amb uns 400 nens i nenes de la ciutat. S’oferiran algunes places menys que altres anys per motius d’organització i espais però serà una xifra poc significativa. Els Casals d’Estiu estan organitzats per l’Ajuntament de Tarragona, des de l’Institut Municipal de Serveis Socials, i gestionats per la Fundació Pere Tarrés. Es faran en les dates habituals, durant tot el mes de juliol a les diferents escoles del centre i dels barris.

La pandèmia per coronavirus portarà canvis, bàsicament en les mesures de seguretat que caldrà dur a terme i per garantir la distància de seguretat. Amb tot, el lleure i la diversió seguiran sent sinònims d’estiu en les seves activitats, programades acuradament en uns moments en què són més necessàries que mai.

La directora de la delegació de Tarragona de la Fundació Pere Tarrés, Montse Vall, ha explicat a Tarragona Ràdio que les famílies poden tenir total confiança perquè la seguretat passarà per davant de tot. Els grups seran més petits i hi haurà més separació per evitar contagis.

A nivell de la demarcació, uns 3.000 infants participen cada any en les activitats d’estiu de la Fundació Pere Tarrés. L’any passat 465 d’aquests nens i nenes van rebre una beca en el marc de la campanya solidària, que enguany tindrà més sentit que mai.