TarragonaJove presenta 28 propostes per aquest hivern

Publicat dimarts 09 de Gener de 2018 16:13
  • Tarragona Ràdio

El Servei Municipal de Joventut de l’Ajuntament de Tarragona comença una nova temporada d’activitat dirigida principalment a la població jove de 12 a 35 anys. Ho fa amb amb la coprogramació i suport d’entitats i col·lectius joves de la ciutat. L’espai ofereix la possibilitat de participar i formar part d’activitats i actes dissenyats per treballar la fórmula de lleure + cultura+ formació.

S’ofereix l'opció d’aules temàtiques les tardes de dimarts a dissabte on es poden escollir entre diferents espais de treball com l’aula de coach personal, conversa d’anglès, cuina, joves artistes, teatre, iniciació i aprofundiment de llengua japonesa, fotografia i cinema, manualitats, esports i autoproducció d’espectacles.

Com a novetat destaca el curs d’iniciació a la guitarra que es realitzarà tots els dimarts a partir del 6 de febrer i fins el 13 de març amb l’objectiu d’oferir trucs i tècniques per iniciar-se i avançar amb aquest instrument. Un altre proposta serà el taller de Booty Dance & Twerk a càrrec de Kim Jordan Creations i Assexora’t Tgn on es convida a participar d’un ball conscient i atent al moviment i al poder del nostre cos. Es farà el proper 2 de març de 19 a 21h.

 A la part cultural i d’exposicions, es podrà veure les propostes de Xavi Rosell amb la instal·lació fotogràfica que porta el títol: “Que foi, Lisboa?” de l’11 al 31 de gener. “L’artista va a l’escola” de l’1 al 28 de febrer i “35 anys d’escoltisme a Tarragona”, del 13 al 31 de març. L’horari de visita és de dimarts a dissabte de 16.30 a 21h

El programa d’hivern es complementa amb el cicle “Escenari Obert” espai d’exhibició i mostra de diferents disciplines artístiques els divendres al vespre i estan prevists els següents actes:

 

- AULES A L’ESCENARI. aules de dinamització de l’Espai Jove Kesse

Dv.; 19 de gener (21 h) Multidisciplinar

 

- Jove literatura jove. Escola de lletres de Tarragona

Dv, 2 de febrer (21h) Literatura

 

- Magil·loqui. Màgia i allò que no ho és. Joan Herrera

Dv, 9 de febrer (21h) Màgia

 

-La Mascarada Final

Dv, 16 de febrer (20h) carnaval

 

-  Capoeira al Kesse. Os Bambas da Capoeira Tarragona.

Dv, 23 de febrer  (21h) Taller obert de Capoeira

- Teatre universitari. Aula teatre de la URV

Dv, 2 de març (20h) Teatre

 

- Trap i reggaeton, noves veus. Dirty D & Saul Vuitton

Dv, 9 de març (21h) Música

 

-Concert a 2 bandes . She's sweet + The Clantons

Dv, 16 de març (21h)  Música

 

-Festa Multicultural. Associació Salam Tarragona

Dv, 23 de març (20h) Vàries disciplines

 

L’inici de les inscripcions a les activitats s’obriran el 17 de gener presencialment als espais joves (Oficina Jove i Espai Jove Kesse) o a través del web www.tarragonajove.org

 

Totes les activitats es realitzaran a l’Espai Jove Kesse que obrirà portes després d’uns dies de vacances el dijous 11 de gener enlloc del dia 10 com estava previst inicialment.