TarrAQUAnins, un cicle d'espectacles sobre la cura de l'aigua

Publicat divendres 11 de Agost de 2017 13:54
  • Tarraconins
  • EMATSA
  • Marta Torrens

Un cicle d’espectacles infantils tractarà sobre la cura de l’aigua. Les dramatitzacions seran al vestíbul del Teatre de Tarragona els dies 16, 17 i 18 d’agost.

Aprofitant les festes de Sant Magí, el club dels Tarraconins i EMATSA estrenen TarrAQUAnins, un espectacle amb conta-contes participatiu on tres artistes fan una representació amb l’objectiu de fomentar el consum de l’aigua de l’aixeta, d’aprendre a tenir cura de l’aigua i de gestionar els residus d’una manera eficient. 

Tres artistes, Joan Rioné, Marc Rocamora i Agustí Ferrer, donen vida a tres personatges diferents amb res punts de vista diferents però amb un objectiu comú: accentuar l’importància de la cura del cicle de l’aigua. La consellera de joventut Ivana Martínez ha destacat la importància de conscienciar a la població sobre la gestió d’aquest be escàs.

L’Agustí Ferrer serà l’encarregat d’obrir el cicle el dia 16 d’agost amb actuacions a les 10, a les 12 i a les 5 de la tarda. Dimarts 17, amb quests mateixos horaris, serà el torn del Joan Rioné. Marc Rocamora tancarà el cicle amb dues sessions, una a les 10 i l’altre a les 12 del migdia.

L’accés als espectacles és lliure però l’aforament és limitat.