Temporada insuficient del Nàstic

Publicat dilluns 18 de Maig de 2020 08:39
  • Nàstic
  • Jordi Blanch / Joan A. Pérez


Lluís Fàbregas (Director General Nàstic)

Aquest cap de setmana havia de finalitzar la lliga de 2ªB. El partit al Nou Estadi davant l’Orihuela hagués posat punt i final a la lliga 2019/2020, la temporada de l’ADN Nàstic. Una lliga que l’equip entre els deu pressupostos més alts de tota la categoria, per tant dels vuitanta equips, i segurament entre els dos primers del seu grup, ha estat molt per sota del que el projecte exigia. El Nàstic ha tancat la temporada a manca de 10 jornades, com a 14é classificat, amb 31 punts, 7 victòries, 10 empats i 11 derrotes. L’equip s’ha quedat a 18 punts del play-off i 5 per sobre del descens.

Hi va haver llacunes importants en la configuració de la plantilla, sense motor al mig del camp, un Viti que no volia continuar al Nàstic, actes d’indisciplina, canvi d’entrenador i una despesa molt important al mercat d’hivern per fugir del descens a tercera divisió, però que només va servir fins la suspensió de la categoria per sortir del descens, però quedar-se molt lluny de la promoció d’ascens i fins i tot lluny de les places per jugar la Copa del Rei 2020/2021. 

Per tant, aquesta temporada només ha fet que afegir dubtes a un projecte que e l’estiu passat va engrescar a tothom, però que al final ha estat una continuïtat de les anteriors tres temporades, la darrera amb descens inclòs.

El director general del Nàstic Lluís Fàbregas, ha reconegut en una entrevista a Tarragona Ràdio, que hi ha decepció en el Consell d’Administració per no haver aconseguit aquesta temporada el repte de l’ascens. El director general del Nàstic, ha lamentat que el mal inici de lliga va condicionar molt ja l’objectiu i no s’ha amagat alhora de titllar de balanç insuficient i d’un inici de temporada nefast.

El club ja ha començat a treballar amb la renovació de Toni Seligrat per ser el tècnic de la temporada que ve amb un objectiu molt clar, ser un dels quatre equips que puguin a 2ºA, o com a mal menor ser un dels quaranta equips que jugaran la temporada 2021/2022 la nova 2ªB Pro.