Toni Oruj, entrenador de l'Atlètic Camp Clar, espera molts fitxatges per fer un equip que no pateixi

Publicat dilluns 13 de Juliol de 2020 20:16
  • Joan Mercadé


La planificació de cara a l’any vinent ha començat a l’equip de Camp Clar. Entre president, segon entrenador i entrenador han començat a reunir-se per posar noms sobre la taula i intentar fitxar. L’equip aposta per mantenir una mínima base de jugadors de cara a l’any vinent i afegir molts jugadors per poder fer un equip que no pateixi. La situació de l’equip és delicada i fitxar jugadors costa molt.

L’entrenador de l’Atletic Camp Clar, Toni Oruj, ha deixat clar que l’objectiu és fer un equip competitiu i que no pateixi per descendir, ja que de l’ascens no en vol sentir parlar. Afirma que els fitxatges són difícils i a vegades són jugadors que ell no escull, però el que sí que voldrà és exprimir el màxim d’ells.

L’equip ja ha aparaulat el fitxatge de 4 jugadors i hi ha altres als qui s’està intentant convèncer perquè vulguin jugar a Camp Clar. Per Oruj, s’ha de fer un canvi de molts jugadors a l’equip, ja que fa dues temporades que s’està salvant per situacions extraesportives.

La competició es reprendrà el cap de setmana del 3 i 4 d’octubre de 2020. Per aquest motiu, l’entrenador de l’Atlètic Camp Clar començarà la preparació de la temporada un mes i una setmana abans. Una temporada en la qual espera no descendir i poder mantenir a l’equip a la Tercera categoria del futbol català.