Toni Seligrat: 'Aquest cap de setmana arribarà la victòria'

Publicat divendres 30 de Octubre de 2020 13:57
  • Nàstic
  • Joan Mercadé

Toni Seligrat creu que aquest diumenge arribarà la primera victòria de l'equip. L'entrenador del Nàstic ha repassat l'actualitat de l'equip i ha analitzat el partit d'aquest diumenge contra l'Olot. 
El de Torrent diu que no està preocupat per l'aspecte futbolístic, sinó que ho està per la situació de pandèmia. El tècnic creu que entrenta a un gran club, que l'equip està bé, però que els resultats aconseguits són injustos. Ha sentenciat que aquest cap de setmana vindrà la primera victòria. 
Pel que fa a la plantilla, el tècnic creu que està forta psicològicament i que estan convençuts que estan fent el correcte. La situació futbolística fa que cada cop els jugadors tinguin més ganes de guanyar. A més, Seligrat ha confirmat la baixa de Wilfred i Marc Trilles, qui ha patit molèsties al genoll.  
Parlant de l'Olot, ha dit que no creu que el fet de no haver debutat a la lliga els pugui afectar. Diu que és un rival que sap al que juga i que té una continuïtat del projecte amb Raúl Garrido a la banqueta. 
El partit entre Nàstic i Olot serà corresponent a la tercera jornada del campionat de lliga i es disputarà a les 12 del migdia del diumenge 1 de novembre. Com sempre, des d'una hora abans, farem prèvia a la sintonia de Tarragona Ràdio i Ràdio Sant Pere i Sant Pau. El partit, com és evident, serà a porta tancada degut a les restriccions de la pandèmia generada pel coronavirus.