Toni Seligrat, convençut que deixar la porteria a zero és imprescindible per guanyar fora de casa

Publicat divendres 22 de Gener de 2021 14:35
  • Joan Mercadé


Roda de premsa de Toni Seligrat

L’entrenador del Nàstic Toni Seligrat destaca que la primera victòria fora de casa implica deixar la porteria a zero. En la roda de premsa prèvia al partit entre Badalona i Nàstic, el tècnic afirma que es presenta una nova oportunitat per sumar els tres punts lluny de Tarragona. A més, destaca la capacitat defensiva i ofensiva del rival, així com la manera de treballar. Sobre el porter, no es vol mullar per qui ocuparà la posició, però destaca el bon treball de José Aurelio Suárez.

El Nàstic ha jugat quatre partits fora de casa i encara no ha pogut guanyar. És l’aspecte que encara falta per ser un equip imparable. En tots els partits, els grana han rebut un gol com a mínim. Per Toni Seligrat, deixar la porteria a zero serà clau perquè arribi la primera victòria fora de casa. Creu que no perden fora de casa pel bon paper ofensivament, però que per guanyar no poden encaixar.

Sobre el rival, el Badalona, Seligrat repeteix el mateix que va dir pel partit d’anada. Li agrada la manera de treballar del seu entrenador, Manolo González, qui deixa empremta en els equips que dirigeix. Seligrat estaca la capacitat defensiva del Badalona i les ràpides transicions en atac. Qualifica a l’equip com “un rival de màxima dificultat”.

L'entrenador també ha parlat sobre la porteria. Més enllà de la necessitat de deixar-la a zero, pel partit de diumenge hi haurà un integrant nou. L'últim fitxatge i únic d'aquest mercat d'hivern a can Nàstic, Jose Aurelio Suarez, va començar a entrenar aquest dimecres. La seva titularitat queda a l’aire, ja que Seligrat no s’ha volgut mullar. Diu que han estat curosos a l’hora d’escollir el porter i destaca les seves qualitats en aquesta posició.

Durant l’entrenament d’aquest divendres no hi eren ni Pol Domingo ni Jesús Rueda. Tampoc ha participat Lucas Prudhomme, qui tampoc hi era a l’entrenament de divendres de la setmana passada. Sobre això, Seligrat comenta que els dos defenses arribaran per jugar aquest cap de setmana.

El partit entre Badalona i Nàstic es disputarà a les 12 del migdia de diumenge 24 de gener al Municipal de Badalona. Com fa 28 temporades, des d’una hora abans, a les 11 del matí, ens posem amb tota la prèvia de la jornada 13 del campionat de lliga a la sintonia de Tarragona Ràdio.